CAMPING IL BEL SOGNO

DE CAMPING

Wij bieden onze campinggasten een halfschaduwrijke kampeerplek op één van de 6 plaatsen op onze mini-camping gelegen aan de rand van de olijfbomen met uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. Vijf kampeerplekken zijn alleen voor tenten geschikt; op één kampeerplek kan een kleinere vouwwagen staan.

 

Op korte afstand van de mini-camping en vlak bij het zwembad bevindt zich het sanitairgebouw bestaande uit 3 douches, 3 toiletten, wastafels en 2 afwasvoorzieningen met warm water. Er is géén elektriciteit op de campingplaatsen zelf aanwezig is. Wel is er de mogelijkheid om in het sanitairgebouw je telefoon, camera, etc. op te laden.Het is mogelijk om per dag verse broodjes van de lokale bakker óf om een compleet ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons 'Bed-or-Breakfast'-concept. De verse broodjes worden bij de eigen tent afgeleverd. Het complete ontbijt serveren wij op het gezamenlijke terras. Enkele dagen per week kan er 's avonds met ons meegegeten worden. Broodjes, ontbijt en avondeten dienen de dag voorafgaand gereserveerd te worden.

 

OMGEVING CAMPING Il Bel Sogno

'Il bel sogno' ligt tussen de Adriatische kust en het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen en biedt een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. In de omgeving vind je vele authentieke steden en dorpjes waar je heerlijk van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken kunt genieten. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen/mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden zijn in de nabijheid te vinden. Dit alles biedt volop mogelijkheden om er op uit te trekken en je te ontspannen.

 

ADRESGEGEVENS VAN CAMPING IL bel Sogno

Mini-camping Il bel sogno
Contrada Aso 113
63062 Montefiore dell'Aso
Italia
GPS-coordinaten: 43°03'34.6"N 13°45'15.4"E

www.ilbelsogno.com
info@ilbelsogno.com

Tel. Anja: +31 6 510 29 390
Tel. Paul: +31 6 532 90 884