BED & BREAKFAST IL BEL SOGNO

DE Bed & Breakfast

In onze mooie gerestaureerde azienda bieden wij onze gasten een verblijf in één van de twee 2-persoons gastenkamers met eigen douche, toilet en buitenkeuken voorzien van koelkast en gascomfort. In de voormalige koeienstal zijn twee ruime kamers gemaakt die de rustieke, nostalgische sfeer van het boerderijleven van weleer uitademen.

 Het is mogelijk om per dag verse broodjes van de lokale bakker óf om een compleet ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons 'Bed-or-Breakfast'-concept. De verse broodjes worden bij de eigen tent afgeleverd. Het complete ontbijt serveren wij op het gezamenlijke terras. Enkele dagen per week kan er 's avonds met ons meegegeten worden. Broodjes, ontbijt en avondeten dienen de dag voorafgaand gereserveerd te worden.

 

OMGEVING B & B Il Bel Sogno

'Il bel sogno' ligt tussen de Adriatische kust en het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen en biedt een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. In de omgeving vind je vele authentieke steden en dorpjes waar je heerlijk van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken kunt genieten. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen/mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden zijn in de nabijheid te vinden. Dit alles biedt volop mogelijkheden om er op uit te trekken en je te ontspannen.

 

ADRESGEGEVENS VAN B & B IL bel Sogno

B & B Il bel sogno
Contrada Aso 113
63062 Montefiore dell'Aso
Italia
GPS-coordinaten: 43°03'34.6"N 13°45'15.4"E

www.ilbelsogno.com

info@ilbelsogno.com

tel. Anja: +31 6 510 29 390
tel. Paul: +31 6 532 90 884