Only adult vakanties in Italie

Ook Italie is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld. Jaarlijks gaan miljoenen toeristen naar dit geweldige land, met prachtige landschappen en een zeer vriendelijke bevolking.

 

Als u gek bent op winkelen dan raden wij Milaan aan. Deze mooie en grote wereldstad kent de grootste en bekendste merken, maar ook kleinere winkelstraten. Daarnaast kunnen voetballiefhebbers ook het stadion van AC en Inter Milan bezoeken, er worden dagelijks rondleidingen verzorgd.

 

Komt u meer voor de cultuur en de rust? Maak dan bezoek aan Siena (Toscane), een stad met een rijke historie en een prachtig centrum. Er zijn ook vele musea te vinden in deze stad, zeker de moeite waard en het hele gebied straalt rust en romantiek uit. Als u een wijnliefhebber bent, ga dan ook gelijk even wijnproeven in Montalcino.

 

Andere tips zijn de historische gebouwen in Rome en Florence of kijk uw ogen uit in Venetie, een van de mooiste steden ter wereld. Als u de wereldberoemde Scheve Toren van dichtbij wilt zien, ga dan naar Pisa. Een gezellige stad, waar veel toeristen op af komen.