LABORIE LODGE

Laborie Lodge Glamping (Safaritenten met privé-sanitair)

Welkom bij Laborie Lodge 

 

Een kindvrije mini camping met uitsluitend drie smaakvol ingerichte safaritenten en privé sanitair op korte afstand.

 

Laborie Lodge kunt u vinden in de Valée de la Dordogne, midden in de natuur gelegen, met uitzicht op de bossen. De kleinschaligheid van Laborie Lodge zorgt ervoor dat iedereen van een rustige vakantie kan genieten.

 

Wilt u meer actief bezig zijn? Dan is er rond Laborie Lodge veel te doen.

Zo kunt u kanovaren op de Dordogne, eindeloos wandelen, paardrijden, zwemmen of mountainbiken. Daarnaast zijn er in de omgeving regelmatig rommelmarkten en kunt u een bezoek brengen aan grotten en bedevaartsplaatsen. Ook het bezoeken van eeuwenoude kastelen behoort tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben wij informatie over de directe omgeving en kunnen we u op de hoogte brengen van mooie wandelingen, uitstapjes en activiteiten die niet in brochures staan vermeld. Schroomt u niet om ons te vragen. We hebben de tijd. 

 Safaritenten met privé sanitair

Onze safaritenten zijn volledig ingericht voor 2 personen met comfortabele bedden (bedlinnen inbegrepen) en voorzien van alles wat u gedurende uw verblijf nodig heeft om van een zorgeloze vakantie te genieten. Er is een kleine keukenunit aanwezig waarbij een koelkast niet ontbreekt. Stromend water is op korte afstand beschikbaar.

 

Het overdekte terras van uw safaritent leent zich uitstekend voor zwoele zomeravonden maar beschermt u ook op momenten dat de zon wat al te ongenadig brandt of juist de regen de pret drukt..

 

Er is voor u (op maximaal 40 meter loopafstand) in ons sanitairgebouw een privé badkamer beschikbaar voorzien van wastafel, toilet en een heerlijke douche. Bij dit centrale sanitairgebouw is ook de afwasgelegenheid. Een magnetron en wasmachine zijn aanwezig. 

 

Bij aankomst is uw tent volledig ingericht. De bedden zijn opgemaakt en u hoeft alleen uw koffers maar uit te pakken. U kunt bij ons uw dag rustig beginnen. De plaatselijke bakker bakt op bestelling de lekkerste broodjes. Verse kruiden nodig?  Ook dit jaar planten we weer enkele soorten die u naar behoefte gratis mag gebruiken. Natuurlijk beschikken we over Wifi . Wel zo makkelijk om even contact te hebben met het thuisfront. 

 

ADRESGEGEVENS:

Laborie Lodge

Laborie

19320 St.Martin la Méanne

0033-(0) 555 206770 (Ned. gespr.)


Website: www.laborielodge.nl

Emai:      info@laborielodge.nl