Chateau de Lacomte **** camping

Chateau de Lacomte  Country Club **** camping

U vindt Chateau de Lacomte tussen de Lot en de Dordogne. Onze camping en alle verhuuraccommodaties zijn alleen geschikt voor volwassenen, hetgeen gelijk al een waarborg is voor rust.

 

De campingplaatsen  van only adult camping Chateau de Lacomte liggen in een kalme, rustgevende omgeving en zijn volledig in harmonie met het omringende parkland. Met een heerlijk glas wijn kunt u genieten van het uitzicht en dat dan ook nog eens onder een strak blauwe hemel en tegelijkertijd doet u weer volop energie op door de warmte van de zon en de totale rust die wij u bieden.

 

Op deze pagina vertellen wij u vooral over onze camping. Maar wij verhuren ook nog een gîte, chalets  en stacaravans. Als u meer daarover wilt weten, klikt u op de naam van de betreffende accommodatie. 

 

De plaatsen en de voorzieningen zijn zoals u van een 4 **** camping mag verwachten.

De camping heeft 86 ruime volledig ingerichte campingplaatsen. Elke campingplaats is minimaal 110m2 groot, heeft een 10 amp elektra aansluiting en een eigen waterpunt met afvoer. De kampeerplaatsen hebben meer dan voldoende ruimte voor een tent, caravan of vouwwagen plus een auto. Alles wat u nodig heeft is binnen handbereik, dus niet meer sjouwen met een watercontainer! Onze waterdruk is uitstekend dus zorg maar dat uw slang en koppeling in goede staat zijn. Ook zijn er nog luxere plaatsen met 16 amp elektra en rioolaansluiting.

 

Wat dacht u trouwens van de navolgende luxe voorziening?

Speciaal voor camper eigenaren, fietsers of backpackers hebben wij zogenaamde "vrijheidsplaatsen". Een vrijheidsplaats is een plaats zoals elke andere campingplaats, maar met één uitzondering: er zit een kleine auto bij, waardoor u  de gelegenheid heeft om er op uit te trekken zonder dat u alles hoeft te pakken. Als u van dit aanbod gebruik wilt maken, laat het ons dan vroegtijdig weten want er is een beperkt aantal auto’s beschikbaar.

luxe camping met veel faciliteiten voor mensen die zonder kinderen kamperen

 Ook de faciliteiten zijn van een 4 sterrenniveau. Een werkelijk schitterend toiletgebouw, met uiteraard afwasgelegenheden, wasmachines etc.

 

En we noemen hier ook het  grote zwembad (23 x 13 m)  waar rond om  stoelen, ligbedden en parasols staan. U kunt zich hier heerlijk ontspannen en ook hier genieten van het prachtige uitzicht.

Verder is er een Spa voor een ontspannende massage, een manicure of een gezichtsbehandeling en ook als u een liefhebber bent van een Sauna kunt u bij ons terecht.

 

In het hoogseizoen worden trouwens leuke activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld quiz- en cocktailavonden en nog veel meer. Regelmatig organiseren wij een barbecuefeest en tijdens deze avonden serveren wij u een complete barbecuemaaltijd, ter plekke gegrilld. Deze avonden worden vaak ook omlijst door livemuziek.

 

U ziet bij ons hoeft u zich niet te vervelen op de camping zelf of in een van onze accommodaties. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de omgeving. Wilt u meer weten over de camping, de vakantie-accommodatie en de omgeving? Op onze eigen website vertellen wij u daar veel uitgebreider over. (Zie hieronder nog wel wat foto's van de omgeving) .

 

 


Adresgegevens only adult CHATEAU DE LACOMTE

 

Sheila & Stuart COE

Chateau de Lacomte

46500 Carlucet

France

 

Tel: +33 (0) 565 38 75 46

 

Email: chateaulacomte@wanadoo.fr or info@chateaulacomte.com

Website: https://chateaulacomte.com/