CAMPING LA BROUQUERE

KLEINE RUSTIGE KINDVRIJE CAMPING IN ZUIDWEST FRANKRIJK

La Brouquere is een kleine zogenaamde 'Adults Only' camping speciaal voor rustzoekers met Nederlandse eigenaren rustig en idyllisch gelegen in de streek Midi-Pyrenees in zuidwest Frankrijk vlakbij Gondrin in de Gers (land van de drie musketiers).

 

Het kampeerterrein is ongeveer 2ha groot en is fraai gelegen aan het eind van een doodlopende weg op een kleine heuvelrug midden tussen de wijngaarden van de Armagnac streek. Rustiek kamperen op La Brouquere hier in Zuidwest Frankrijk betekent kamperen zonder kinderen in een oase van rust en ruimte om (ook in het hoogseizoen) echt eens heerlijk te ontspannen.

 

 Zie voor verdere informatie over de camping, de tarieven, de beschikbaarheid etc.: informatie over de camping.DE HUURTENT

Op onze kleine charme camping kunt u ook onze compleet ingerichte bungalowtent 'Soleur' huren. Deze huurtent van uitstekende kwaliteit is geschikt voor maximaal 4 personen (alleen volwassenen). De tent is volledig ingericht met bijvoorbeeld vaste bedden, een complete keuken met koelkast, en met (verstelbare) campingstoelen, tafel en parasol. Makkelijker kan niet: bij aankomst hoeft u geen tent op te zetten maar u kunt er gelijk in. Zo begint uw vakantie meteen goed!

 

Deze bungalowtent wordt in de zomermaanden verhuurd tegen bijzonder aantrekkelijke huurprijzen.

 

De huurtent staat op een bijzonder ruime en zonnige kampeerplaats met een fantastisch uitzicht over de vallei en de omliggende wijngaarden. Er is meer dan genoeg ruimte om uw auto naast de tent te parkeren. Vlakbij uw tent vindt u ruim en schoon sanitair, een heerlijk verkoelend zwembad, en een schaduwrijk terras waar u kunt genieten van lekkere hapjes en drankjes. Kortom: rust, ruimte en ontspanning puur op deze kleine rustieke camping in Frankrijk.

Zie verder voor indeling, inventaris, beschikbaarheid en prijzen: informatie over de huurtentADRESGEGEVENS:

Camping La Brouquere

Sonja en Wouter Gijsbertse

32330 Gondrin, FRANKRIJK

0033-(0) 562 29 19 44 (ned. gespr.)

 

www.brouquere.com

camping@brouquere.com